top of page

ESTES SON LES QUATRE PARELLES QUE DISPUTARAN LA FINAL COMARCAL A BENASSAL

Després de quasi cinquanta partides i una setmana de competició als pobles d'Albocàsser, Benassal, Catí i Tírig ja coneixem les parelles que disputaran la final del I Torneig de Pàdel de l'Alt Maestrat que tindrà lloc durant el dissabte 6 d'abril a Benassal.


ALBOCÀSSER


Després de que dijous es disputaren les dos semifinals de la fase local d'Albocàsser amb resultats favorables per a les parelles Beser - Sánchez i Aledo - Boix, la vesprada de divendres acollia la final de la fase local amb un partit molt disputat per part de les dos parelles que cauria finalment cap al costat de la parella Aledo - Boix amb un resultat de 1-6 6-2 7-5 i que els permetrà estar demà a la fase final de Benassal.



BENASSAL


Intesa vesprada de pàdel a Benassal on es diputaven les dos semifinals entre Guillem Beltrán i Adrián Beltrán i Omar Laidouni i Manel Roca; i entre Kevin Garcia i Raul Puig i Santi Puiig i Bruno Tena.

Finalment aconseguien classificar-se per a la final les parelles formades per Omar Laidouni i Manel Roca i Kevin Garcia i Raul Puig amb victòria per 6-2 6-4 per a la parella Laidouni-Roca.



CATÍ


Després de disputar dos fases de grups d'àmbit local, consguien arribar a la final la parella formada per Pere Puig i Roger López, representant al grup A, i la parella formada per Maruis Buzgau i Roberto Sales representant al grup B.

La final, que es va disputar amb un gran nombre d'espectadors, va caure a favor de la parella Puig-López per 6-1 i 6-4 i lluitaran per una plaça a la final comarcal davant de la parella guanyadora de la fase local de Tírig.


TÍRIG


Amb un total de cinc parelles participants, la fase local de Tírig disputava una única lliga on el primer s'enfrontaria al quart classificat en una primera semifinal i el segon i tercer farien el mateix a la segona semifinal.

Vesprada intensa de pàdel al municipi de Tírig que començava a les 18:00h amb la primera semifinal entre Vaquer-Ripollés i Sauch -Roda, continuava a les 19:30h amb la segona semifinal entre Carbó-Chaler i Paulo Roda i acabaria a les 20:30h amb la final de la fase local.

Després de les semifinals, conseguien arribar a la final les parelles formades per David Carbó i Juan José Chaler de Xert i Tico Vaquer i Hèctor Ripollés de Les Coves de Vinromà amb un resultat de 6-0 i 6-2 per a la parella xertolina que estarà buscarà un lloc a la final comarcal de Benassal.


Commentaires


bottom of page