top of page

I Campus de Futbol Activa'm by Sergi Canós a Catí



La setmana del 15 al 20 de juliol es va dur a terme el I Campus de futbol Activa'm by Sergi Canós a la localitat de Catí.


Al llarg dels cinc dies, 35 participants de totes les edats van poder gaudir d'aquest esport al camp de futbol Vicent Garcia, el qual presentava un immillorable estat.


En les sessions d'entrenament, els participants van treballar aspectes tècnics i tàctics del joc.


Els grups reduïts i la presència de dos entrenadors per grup, va possibilitar tindre una atenció individualitzada i potenciar de la millor manera les condicions de cada participant.


Cal destacar la gran qualitat mostrada per cadascun dels jugadors i jugadores, que van sorprendre a tothom amb la seua destresa i bon comportament en el transcurs del campus.


La introducció del vídeo-anàlisi de les sessions d'entrenament i accions professionals, junt amb la presència d'especialistes en nutrició i fisioteràpia, van ser altres de les novetats del campus.


Per acabar, el dia 20 es va realitzar una jornada de convivència a Borriana amb els participants d'altres Campus. Aquest dia va ser tota una experiència per als nostres, on van mostrar un comportament exemplar i un alt nivell de futbol.


Agrair a totes les famílies la confiança depositada en l'equip d'Activa'm, a l'Ajuntament de Catí per les instal·lacions, a l'equip de Sergi Canós i al CD Catí pel suport i finalment als participants per la gran qualitat humana que ens van demostrar.


Us esperem l'any que ve amb més sorpreses i més futbol.

Comments


bottom of page