top of page

PERE PUIG I ROGER LÓPEZ CAMPIONS DEL I TORNEIG DE PÀDEL DE L'ALT MAESTRAT




Durant el dia de hui s’ha disputat la fase final comarcal a Benassal. A les 10:00h començava la primera semifinal, on s’enfrontaven la parella guanyadora de Catí i la de Tírig. Puig - López i Carbó - Chaler han disputat una partida d’alt nivell on el resultat final es decantava per als de Catí 6-4 6-4.


Tot seguit, s’enfrontaven en la segona semifinal els guanyadors de Benassal i Albocàsser. Laidouni - Roca i Aledo - Boix han començat la partida a les 11:30h. Si la primera semifinal ha estat disputada, aquesta segona no ha deixat a ningú indiferent. El resultat final ha decantat la balança per als d’Albocàsser 6-3 3-6 4-6.


A les 16:00h tenien cita les dos parelles finalistes en la pista de Benassal. Puig - López i Aledo - Boix ens han fet gaudir d’un alt nivell de joc com estava previst. Després d’un joc brillant, on han fet disfrutar a la gran quantitat d’espectadors presents en la final, el resultat final ha estat de 6-4 6-2 per a la parella de Catí. D’aquesta manera Puig - López es proclamen campions del I Torneig de pàdel Alt Maestrat.


Agraïm a tots els participants i gent que indirectament ha col·laborat en l’organització d’aquest torneig. Destacar especialment el recolzament dels ajuntaments de Benassal, Albocàsser, Catí i Tírig.

Comments


bottom of page